Senin, 30 April 2012

How to Love - Lil Wayne

[Intro - Lil Wayne]

Cut the music up
A lil’ louder
Yeah

[Chorus - Lil Wayne]

You had a lot of crooks tryna steal your heart
Never really had luck, couldn’t never figure out
How to love, how to love
You had a lot of moments that didn’t last forever
Now you in the corner tryna put it together
How to love, how to love

[Hook - Lil Wayne]

For a second you were here, now you over there
It’s hard not to stare, the way you moving your body
Like you never had a love, never had love

[Verse 1 - Lil Wayne]

When you was just a young’un, your looks were so precious
But now your grown up, so fly it’s like a blessing
But you can’t have a man look at you for 5 seconds
Without you being insecure
You never credit yourself so when you got older
It’s seems like you came back 10 times over
Now you’re sitting here in this damn corner
Looking through all your thoughts and looking over your shoulder

[Chorus - Lil Wayne]

See you had a lot of crooks tryna steal your heart
Never really had luck, couldn’t never figure out
How to love, how to love
See you had a lot of moments that didn’t last forever
Now you in this corner tryna put it together
How to love, how to love

[Hook - Lil Wayne]

For a second you were here, now you over there
It’s hard not to stare, the way you moving your body
Like you never had a love, had a love

[Verse 2 - Lil Wayne]

Ooohh, you had a lot of dreams that transform to visions
The fact that you saw the world affected all your decisions
But it wasn’t your fault, wasn’t in your intentions
To be the one here talking to me, be the one listening
But I admire your poppin’ bottles and dippin’
Just as much as you admire bartending and strippin’
Baby, so don’t be mad, nobody else trippin’
You see a lot of crooks and the crooks still crook

[Chorus - Lil Wayne]

You see you had a lot of crooks tryna steal your heart
Never really had luck, couldn’t never figure out
How to love, how to love
See you had a lot of moments that didn’t last forever
Now you in this corner tryna put it together
How to love, how to love
[Verse 3 - Lil Wayne]
Ooohh, see I just want you to know
That you deserve the best
You’re beautiful
You’re beautiful
Yeahh
And I want you to know
You’re far from the usual
Far from the usual

[Chorus - Lil Wayne]

You see you had a lot of crooks tryna steal your heart
Never really had luck, couldn’t never figure out
How to love, how to love
See you had a lot of moments that didn’t last forever
Now you in this corner tryna put it together
How to love, how to love
See you had a lot of crooks tryna steal your heart
Never really had luck, couldn’t never figure out
How to love, how to love
Yeahh, see you had a lot of moments that didn’t last forever
Now you in this corner tryna put it together
How to love, how to love

Rabu, 18 April 2012

Berubah itu Sulit

Jangan paksa orang untuk berubah. Berubah itu sulit.
Berkasih sayanglah.
Perubahan itu tidak mudah, terutama untuk memperbaiki kualitas hidup.
Lebih mudah meneruskan apa adanya, walaupun tidak mudah hidup dalam kesulitan.
Maka jangan ganggu dia yang sulit berubah, walau pun itu untuk kebaikannya sendiri.
Biarkanlah dia mengutamakan yang mudah sekarang, karena dia tidak keberatan dengan kesulitannya.
Berubah untuk kebaikan itu sulit, lebih mudah untuk meneruskan kelemahan hidup.
Maka, lebih berkasih-sayanglah.

-MT

Flor da Noite


A beautiful night. It was just raining, so Malang town in the evenings become cooler. Finally, we decided to coffee on the sidewalk at Ijen area, in front of the Brawijaya museum. I'm getting bored becouse we just sit and chat only so I decided to take more pictures. Tonight I want to fly and jump as high. But I didn't.. Hahaha LoL 
But, I'm so happy becouse you always on my side.




Wear simply outfit on Saturday night, hehe
Babebo- Floral blouse
Ninety Degrees- Blue skinny
Donatello- Bow flat shoes

Senin, 09 April 2012

Idd Milad

Hari ini papa ulang tahun. 9 April 1967 silam, berarti sekarang umur papa 45 tahun. Masih cukup muda dan papa masih punya banyak waktu untuk melihatku sukses nanti.
Pagi-pagi sekali aku lantunkan al-fatihah sembari aku belajar untuk persiapan UTS ku tadi. Tidak lupa pula aku mengirimkan pesan berisi ucapan ulang tahun. Ya keluargaku memang bukan termasuk keluarga romantis, jadi ucapan ulang tahun hanya dianggap angin lalu, tidak mendapat balasan pun aku tak kaget. Yang terpenting, aku selalu mendapat kasih sayang dari mereka, kedua orang tuaku. Aku yakin pasti di sana papa sebenarnya meneteskan air matanya lewat hati dan melantunkan doanya untuk aku, anak putri semata wayangnya.


Semoga dia selalu dalam lindungan-Nya ..

Pinkies Vintage

(Viscose veil, Past & Perfect backwell shirt, unbranded skirt, Magnolia belt, my mom's purse, Donatello flat shoes) 





Minggu, 08 April 2012

Meet in Malang

Semua pada ngumpul ke Malang. Mereka dari Jember sama Surabaya. Yup, dari tanggal 5-8 April ini keluarga kecilku pada main ke Malang. They are Zieda, Ima, and Kuni. Oh iya, kurang satu personilnya, dia Ime. Ime gak bisa ikut bareng kita. Sayang banget ya.. Jarang-jarang kita bisa ngumpul gini.


Mumpung mereka di Malang aku ajak aja ke mie setan, SOB, Selecta (tapi gak jadi), renang di Dieng, BNS, Turen (gak jadi juga), Car Free Day (yup, kita ketiduran). Bngung mau ngomong apa lagi. Pokoknya aku seneng mereka dateng ke Malang walaupun kamarku jadi kotor dan berantakan. Baju-bajuku pada dipinjem mereka, uangku juga terkuras, badan capek semua  but it's fine and fun babe!! Love them, please come back again ya.


Banyak banget foto-fotonya. But, aku post yang kita bareng-bareng aja.










Selasa, 03 April 2012

Quote

Hidup adalah pilihan. Setelah kamu pilih jalan hidupmu berarti kamu sudah memikirkan semua resiko yang ada di depan. Jangan hindari resiko itu, tapi bersahabatlah dengan resiko-resiko itu agar hidupmu sejalan dengan pilihanmu

Senin, 02 April 2012

Talking to The Moon- Bruno Mars


I know you’re somewhere out there
Somewhere far away
I want you back
I want you back
My neighbors think
I’m crazy
But they don’t understand
You’re all I have
You’re all I have

Chorus:
At night when the stars
light up my room
I sit by myself

Talking to the Moon
Trying to get to You
In hopes you’re on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

I’m feeling like I’m famous
The talk of the town
They say
I’ve gone mad
Yeah
I’ve gone mad
But they don’t know
what I know

Cause when the
sun goes down
someone’s talking back
Yeah
They’re talking back

Chorus:
At night when the stars
light up my room
I sit by myself
Talking to the Moon
Trying to get to You
In hopes you’re on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

Ahh Ahh,
Ahh Ahh,

Do you ever hear me calling?
Cause every night
I’m talking to the moon
Still trying to get to you

In hopes you’re on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

I know you’re somewhere out there
Somewhere far away

Minggu, 01 April 2012

Sunday with Lennon and Black Dahlia

Sunday morning at Car Free Day Market. Pasar ini cuma ada setiap minggu dan jalan di sekitar Ijen harus bebas dari kendaraan bermotor. Jadi kalian hanya boleh pakek sepeda, sepatu roda, skuter, atau jalan kaki. Di pasar Minggu ini banyak banget stand-stand yang menjajakan makanan, barang-barang antik, baju bekas (dalbo), pokoknya banyak banget deh dan dijamin murah-murah yang ada di pasar minggu ini. Buat ke pasar yang rame, sesek, panas terus sumpek juga, jampsuit pas banget nemenin Minggu pagi. :)

 (John Lennon glassses Bias bought for me, Magnolia white vest, Hanna&Duhita Black Dahlia Jampsuit)

 (Sengkaling bazar Batik Flower purse)





(try to fly)

(Mumtaz veil, Hanna&Duhita black dahlia jamsuit, Magnolia white vest, blue dark crocs shoe)


taken: Jalan Semeru dan Kawasan Ijen
photograph: Bias Riantaka

Darkest


(Arab market shawl, unbranded blouse, loggo jeans, crocs shoes)